Kuracie kotlety s karfiolom a korením

Chceme sa s vami podeliť o vynikajúci recept na šťavnaté kuracie kotlety s karfiolom a bulharským korením v strúhanke. Tento báječný recept poteší každého! Pripravte si túto pochúťku pre vašu rodinu, ocenia vašu snahu a pochutia si.

Potrebujeme:

450 g kuracích pŕs
400 g karfiol
1 ks.bulharské korenie
100 g šampiňóny
1 ks. cibuľa
1 ks červená paprika
1-2 kusy. vajíčko
na chuť soľ
na chuť čierne korenie mleté
0,5 lyžičky. papriky mletej
2 lyžičky. kôpru
3 polievkové lyžice. strúhanky
2 polievkové lyžice. slnečnicový olej

Postup:

  1. Umyte a rozoberajte karfiol na ružičky, varte ho až do zmeknutia scedte , aby ste sa zbavili prebytočnej tekutiny.
  2. Opláchnite kuracie prsia, ošúpte cibuľu, umyte šampiňóny a sladkú papriku, nakrájajte všetky ingrediencie na malé kúsky. Potom, spolu s karfiolom, pomelte cez mlynček na mäso.
  3. Na konci pridajte čierne korenie, papriku, soľ a sušený kôpor. Dôkladne všetko premiešajte .
  4. Namočte si ruky studenou vodou a tvarujte kotlety. Obalíme ich do strúhanky a necháme ich 20 minút v chladničke.
  5. Opečieme kotlety v panvici v rastlinnom oleji na obidvoch stranách do zlatohneda. Dobrú chuť.zdroj: sovkusom ru

You Might Also Like